BINECUVANTARILE INVIERII GLAS 3 PDF

Asemenea poporului Israel, avem nevoie sa auzim glasul profetilor si al lui Isus 3. Îl iubim pe Dumnezeu Tatal. Prin Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu – si doar prin el, . culminante ale crucii si învierii lui Cristos, care constituie esenta Evangheliei. .. [38] Credinta este singurul mijloc prin care putem primi binecuvântarile si. Page 3 Domnului” ºi ‘Binecuvântările Învierii”, adică slujba de înmormântare, “ strigând iarăşi cu glas mare, ªi’a dat duhul” (Matei ). Luat de. 3. Contract de cercetare ştiinţifică, nr. , B2/ cu tema: Icoana în Biblie. Rezultatele Poezia religioasă în Vechiul Testament, în „Glasul Bisericii”, nr. Femeile mironosiţe martore ale învierii Domnului, A.S.C.O.R. Iaşi, . Revelarea lui Dumnezeu prin binecuvântări şi blesteme, Radio Trinitas, Iaşi, 8 mai

Author: Dolabar Tajas
Country: Lebanon
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 8 April 2010
Pages: 435
PDF File Size: 14.99 Mb
ePub File Size: 11.26 Mb
ISBN: 147-6-90854-925-3
Downloads: 83182
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dumuro

BeiuspredicaSarbatoarea Invierii. Serviciul de Duminica dimineata care a fost difuzat live la Ciresarii. Predica incepe la minutul 6: Du-te la fratii Mei si spune-le ca Eu traiesc si ma sui la gla. Apoi Isus se arata ucenicilor si le da si lor scop. Dintr-o data si femeile si ucenicii au scop: Cind te intalnesti cu Dumnezeu iti da de lucru.

Si viata ta capata scop. Bagati de seama ca oamenii acestia au facut aceasta propovaduirea evangheliei desi ei nu au avut masini, avioane sau internet. Dupa ce ei invierij scop, ei se duc si implinesc acest scop, chiar daca nu au avut mijloacele noastre. Chiar daca nu au avut libertatea noastra.

Sa nu uitam ca dupa cateva zile dupa ce au primit scopul acesta aveau sa moara unul cate unul. Dintre toti ucenicii, doar Ioan se spune ca a murit de boala natural, de batranete.

Toti ceilalti pentru scopul acesta si-au dat viata.

Au stropit cu sange marturia vietii lor. V-ati gandit ca Dumnezeu cand la ales pe Pavel, l-a ales si pentru ca avea dublu cetatenie si trecere libera? Cind s-au luat pasapoartele si granitele s-au deschis, v-ati pus intrebarea asta ca Dumnezeu nu vrea numai sa ne imbogatim, ci sa putem circula liber ca sa vestim evanghelia?

Femeile au fost ultimile glws cruce si primile la mormantul gol. Dragostea intotdeauna se scoala mai devreme.

Daca stati si priviti in lumea noastra astazi, oamenii traiesc fara scop, sau daca au un scop, scopul acesta este ca sa munceasca ca sa aiba ce sa manance, ca sa poata manca ca sa se duca la lucru a doua zi. Milioane de oameni fara scop.

Navigarea articolelor

S-ar putea sa ai scopuri personale si intr-o zi sa le atingi. Nici nu exista blestem mai mare decat sa iti atingi toate scopurile personale. Cred ca e un blestem si sa nu le atingi dar si sa le atingi pe toate.

  BUSINESS RESEARCH METHODS BLUMBERG COOPER SCHINDLER PDF

Dar Dumnezeu ne-a creat cu un alt scop. Acel de a-L gasi pe Dumnezeu si a primi sens al vietii noastre. Fara Dumnezeu nu veti fi imvierii impliniti. Nu exista mai frumos scop al vietii decat sa mergi in cer si sa iei cu tine cat mai multi poti tu.

Vestiti moartea si invierea lui Hristos! Cand s-au dus la mormant, aveau mentalitatea oamenilor invinsi, infranti. De atatea ori ni se pare ca ne-a ingenunchiat Satana ca nu mai vedem nici scop al vietii bnecuvantarile si nici vreo biruinta. Cand boala si-a facut cuib in trupul nostru, cand nimic parca nu functioneaza. Infranti in pocainta noastra cand ne-am dat seama ca ne-am comportat ca niste pagani.

Infranti in gandurile noastre, in visurile noastre, in trairile noastra, in binceuvantarile noastre cu oamenii. Infranti si Biblia zice: Duceti-va la mormantul gol ca acolo jnvierii victorie. Victorie asupra problemelor si greutatilor. Mormantul gol inseamna un Hristos viu si Hristos viu da asigurari eterne.

Sa nu cumva sa va asteptati ca bineuvantarile lumea aceasta sa fie mai bine. Prin El vom avea victorie. In vreme de nevoie. Exceptional cuvant acesta- in vreme de nevoie. Ca pina nu ai probleme din acestea te rogi pentru problemele altora. Dar vine o zi cand ai nevoie tu si atunci sa ne apropiem cu deplina incredere de scaunul harului ca sa dobandim har si blnecuvantarile in vreme de nevoi. Avem victorie nu numai asupra problemelor dar si asupra lui Satana si asupra demonilor.

Cand vine Satana si iti bate la usa inimii, trimite-L pe Hristos. Nu te du tu ca esti prada usoara. Sigur ca singuri nu valoram nimic in fata diavolului si ne face praf. Dar impreuna cu Isus Hristos suntem intotdeauna biruitori. V-ati pus intrebarea de ce Isus s-a aratat prima data lui Maria Magdalena?

Mulțumesc | Cel ce mulțumește e liber

Cea mai pacatoasa fiinta cu care s-a intalnit Domnul. Ea avea indoieli… a zis ca ma iarta Isus si a scos demonii aceia. Daca e mort Isus nu vin inapoi demonii aceia? Spune Biblia ca pot sa vina inapoi cu o singura conditie-Isus sa fie mort. Dar El nu e mort, e viu!

capatina-voila petrut – Google+

binecuvantariel Isus Hristos I se arat si ii zice: Marie, de aici incolo traiesti in victoria Mea. De aici incolo Eu iti dau victoria. Niciodata nu vom avea izbanda cita vreme mu Il implicam pe Isus Hristos in problema pacatului nostru.

Diavolul este siret si stie ca daca nu ne bazam pe sangele lui Isus Hristos avem probleme. A-ti auzit de pacate binecuvanyarile, pacate mari, Biblia nu zice asta. Biblia zice ca Isus Hristos ne-a iertat noua toate pacatele. Avem victorie si asupra mortii. In 1 Corinteni Ca zice ca moartea este un inger al Diavolului, un sol al Satanei. Moartea va fi ultimul vrasmas al omului, care va fi nimicit.

  GUIA PRINCE OF PERSIA LAS ARENAS DEL TIEMPO PS2 PDF

La mormantul lui Lazar a zis Domnul Isus: Eu sunt invierea si viata. Cine crede in Mine, chiar daca ar fi murit, va trai si cine crede in Mine nici nu mai moare. Dar atunci ce se intampla cu sfintii?

Sa nu considerati moartea numai ca o despartire a trupului de suflet. Biblia spune ca moartea e si o despartire a sufletului de Dumnezeu.

Cata vreme sufletul tau nu e despartit de Dumnezeu, trupul acesta chiar daca poate fi nimicit, Dumnezeu il va reface iarasi. Voi sa nu priviti cu o mare calamitate moartea trupului ci sa priviti ca un dezastru final moartea sufletului. Nu uitati ca Adam a pacatuit pe la 30 de ani si a mai trait de ani, dar a trait mort.

Era mort fata de Dumnezeu. Biblia vorbeste despre oamenii acestia ca li se duce vestea ca traiesc, sa nu uitati cata vreme ai pacat in tine esti mort. Exista o teama a mortii si spune Isus Hristos: Va dau biruinta peste teama aceasta care este peste fiecare din voi inviedii de moarte. Am invins, dar ce am facut noi pentru asta? Suntem astazi in biruinta Lui! Zice Domnul ninecuvantarile ne binecuvwntarile partasi biruintei Lui. Pai la cimitir…se plange. Ea plangea pentru ca: Isus i-a spus doar atat: Cand suferi pierderi vei primi mangaiere.

Vei pierde sot,sotie,copii si noi vom veni cu tine la priveghi si apoi la inmormantare si dupa aceia vom pleca acasa si ramai singura sau singur, bimecuvantarile cu Hristos. Cand ratacim calea Isus Hristos ne aduce mangaiere. Petru s-a lepadat de Isus dar dupa aceea a plans cu amar si Domnul l-a mangaiat pe Petru cand a spus: Spuneti ucenicilor mei si lui Petru ca vreau sa ma intalnesc cu el si cu ei. Citind in Apocalipsa 1, Ioan era exilat in Patmos singur, fara frati.

Va dati seama ce durere pentru el cu trupul bolnav si sufletul bolnav? Domnul Isus Hristos i se arata intr-o vedenie in Patmos, vroind sa-i spuna: Binecuvntarile tu nu esti singur inviefii exilat. Eu sunt cu tine aici in insula aceasta si zice: Nu te teme, Eu sunt cel dintai si cel de pe urma.

Am fost mort si iata ca sunt viu in glaas vecilor. Cand avem necazuri avem mangaierea lui Dumnezeu asigurata. And O the overflow of that single event.