CENTRIFUGALNE PUMPE PDF

Verder industrijske pumpe i sistemi za doziranje, rezervni delovi, namenjeni za hemijsku, farmaceutsku, Packo HIGIJENSKE CENTRIFUGALNE PUMPE. U siječnju godine isporučena roba za poslovnog partnera s područja Skandinavije. Brončane horizontalne centrifugalne pumpe tipa. CROATIA PUMPE NOVA d.o.o. je prva i najveća hrvatska tvornica pumpi osnovana Horizontalne centrifugalne pumpe tipa PKH u brončanoj izvedbi.

Author: Nahn Yolrajas
Country: Zimbabwe
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 5 January 2009
Pages: 43
PDF File Size: 9.14 Mb
ePub File Size: 13.15 Mb
ISBN: 603-5-93618-334-9
Downloads: 53326
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nejin

Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po pimpe i inovacijama.

Prodaja pumpi za vodu i opreme za vodosnabdevanje. Franklin Electric je globalni lider u proizvodnji podvodnih elektromotora a nudi i najsavremenije sisteme za upravljanje elektromotorima i pumpama od inox-a koje sam proizvodi.

Verder industrijske pumpe

Pouzdan dobavljac, sa bezuslovnom garancijom centrifgualne sloganom ” kvalitet je mera uspeha”. HST – Austrija HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih.

  DBX 2231 MANUAL PDF

Pedrollo – Italija Pedrollo S. Ostalo Hidroforske posude Elektromotori Dodatni program. Kvalitetne pumpekoje se lako i brzo servisirajuza cistu i prljavu vodu imaju posebno mesto na nasem centrifuganle pumpi.

Oprema Oprema za bunare Rezervni delovi Dodatni program.

DOBRO DOŠLI

Fabrika ciji su proizvodi i posle 50 centrifugalhe veoma trazeni za ozbiljne instalacije i projekte. HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih. Litalijanski proizvodjac membranskih posuda sa ozbiljnom proizvodnjom od 5 do A, originalni italianski proizvodi, od osnivanja proizvodi pumpe koje imaju odlican odnos cene i kvaliteta.

L preuzima E-Tech, pa spajanjem proizvodnje najkvalitetnijih podvodnih elektromotora sa proizvodnjom potapajucih, vertikalnih i horizontalnih pumpi od inox-a ,pravi ne raskidivu vezu u proizvodnji vrhunskih pummpe za vodu.

Aquasystem – Italija Aquasystem S.

Svaki radni dan od 8. Hidropaci i akvamati, kao i potapajuce pumpe snabdevaju vodom veliki broj domacinstava.

Elit inox – Srbija Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.

  DABIGATRAN SPC PDF

Pumpe za vodu i oprema za vodosnabdevanje. Hidroforske, expanzione posude za hladnu i toplu vodu,za domacinstva i industriju. Sa ugradnom merom od ,mm prirubnicke od DN, recirkulacione, pumpe klase A, nude kvalitet po povoljnoj ceni.